×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
el en

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Δράμας και προαστίων και για παραδόσεις με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Στα προϊόντα ειδικής παραγγελίας δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των €500 προς ιδιώτες ή επαγγελματίες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) ή με πιστωτική κάρτα.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνση info@sitaridis.gr ή επικοινωνείστε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρίας μας στο τηλέφωνο 25210 35186.

EUROBANK
ΙBAN: GR82 0260 7670 0008 1020 0463 642
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0767.81.0200463642

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙBAN: GR26 0171 1960 0061 9614 5048 714
Αριθμός Λογαριασμού: 6196 145048 714

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες VISA, Mastercard και Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας που χρησιμοποιεί η τράπεζα Eurobank.

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε έως 8 άτοκες δόσεις.

Για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία θα πρέπει η πιστωτική κάρτα να ανήκει στο πρόσωπο που έκανε την παραγγελία.

Σε περίπτωση που παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας η πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο www.sitaridis.gr και να την εξοφλήσετε στο κατάστημα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αγορά προϊόντος ειδικής παραγγελίας με τρόπο πληρωμής παραλαβή από κατάστημα, η παραγγελία δεν θα εξοφληθεί με την παράδοση αλλά άμεσα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των €1.500 προς ιδιώτες και παραστατικά άνω των €3.000 προς επαγγελματίες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) ή με πιστωτική κάρτα.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος